Agneta Nordin, Åsele

Kulturnatta i Åsele

Så har det gått mer än en vecka sen friarhällan blev klar. Vi har besökt våra barnbarn i Trosatrakten, fantastiska ungar och en underbar trakt att vandra i. Passade på att besöka Nuteks konferens ’Så tänds eldsjälar’ och det är roligt få höra ungdomar, som provat på företagsamt lärande berätta om från att det varit rätt segt i början sedan blev ett härligt tempo i att finna lösningar på alla problem.
Väl hemkommen var det bara att sätta fart och förbereda sig för ’Kulturnatta’. En underhållning av amatörer i alla åldrar och en publik lika bred. Det började med ett ihållande regn på förmiddan men 30 min före start kom solen och det blev riktig sommar.
Vi i Lomsjö jobbade ihop med Avasjö med brödförsäljning och det är rätt kul att få jobba och umgås över ’gränserna’. ’Konstvägen 3 Byar’ är ju ett projekt med Lavsjö och Laiksjö. Vid midnatt var det en konsert i Kyrkan och besökarna var väldigt imponerade av musikerna men tyvärr med mina 39,5 grader var det bara att åka hem och hoppa i säng. Det kommer fler…tillfällen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.