Agneta Nordin, Åsele

Klackviken en vacker sommarsöndag

Idag fortsatte vi med att färdigställa vindskydd. Den här gången var det vid Rissjöns strand. Ett i Klackviken och ett vid västra fäbodarna. Det känns ibland som ingen ände på allt byajobb men när de blir färdiga, fina grillplatser där det till och med går att sova inne i vindskyddet, då känns det som vi gjort ett storverk. Vi hoppas på en varm skön höst kanske vi får samtliga helt färdiga. Sen är det bara att gör kartor på våra vandrings-, kanot- och skoterleder förbi alla sex vindskydden. En god kombination till våra fiskevatten!
Igår hade vi selebert besök i byn när 19 damer från Östernoret kom förbi för att se på våra konstställen efter vägen ’Konstvägen 3 Byar’. Desstutom fick de en kort och underhållande föreläsning om Bos exklusiva trädgård och Sven-Gunnars byggande av norska stolphus. Jag hoppas att deras fortsatta resa blev fylld av riktiga aha-minnen och framförallt en riktigt god lunch i Dorotea. De var ju ute för ett dundrande födelsekalas!
I morgon börjar föreläsningar för höstens nya utbildningar. Jag håller tummarna för att de reservdelar jag beställt till videokonferensutrustning stämmer så att de går att genomföra. Vad gör jag annars???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.