Agneta Nordin, Åsele

Nya kultur-/ och vandringsleder

Efter riktig ökenhetta under tallplanteringen har vi nu fått bottenrekord tror jag i sommarvärme. 7 grader idag. Det har en fördel med lite kyligare väder för nu nalkas återvändardagen i Lomsjö och alla konst-, och kultursatsningar vi gjort under ett par år är inte riktigt klara än. Det där med utmärkning med skyltar, kartor, lite historia varför de blev byggda osv har en underlig förmåga att hamna på efterkälken. Allt arbete med att dra igång och bygga gör att när det nästan är färdigt då tar man en lång paus. Men nu idag har jag målat tre stora skyltar samt börjat förbereda kartor för att visa våra finavandringsleder så förhoppningsvis håller det svala vädret i sig och kanske allt hinner bli klart innan nästa tisdag när den stora dagen går av stapeln

3 kommentarer

  1. Douglas Söderlind

    Du har tur det blir svalare väder minst en vecka till.Men oj vad vacker bild av Lomsjön du hade.

  2. Örjan Edman

    Var upp till rastkojan på Hemberget häromdagen. Blev alldeless förstummad över den fantastiska utsikt som man har där uppe! Helt otroligt vackert! Vilken fin liten koja. Därifrån såg man alla tre sjöar som omger Lomsjö. Som ett litet tips, så är det alltid kul med en liten gästbok. Stoppa den i en låda så att inte väder och vind förstör den.
    Denna plats kommer att bli besökt av mig varje gång jag kommer hem! Toppen!

  3. Katarina

    Jag känner verkligen med er för här i Kristianstad ät det just nu 23 grader……Vi har haft lite regn denna sommar. Njut av den vackra utsikten som du visar på fotot!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.