Agneta Nordin, Åsele

Två nya Lomsjöbor

Idag fick vi 2 nya Lomsjöbor. Härligt! Det behövdes bärhjälp och flyttbilden skulle vara tömd på helst 2 timmar men det blev lite svårt. Vi skulle börja kl 7 och enligt gårdagens vana var ju klockan endast 6 när vi började. Dessutom hade det snöat 2 dm snö vilket tog en halvtimma att ta bort men det kom i alla fall 7 bybor och hjälpte till och det kändes fantastiskt bra. Så knappt 3 timmar var allt inburet och naturligtvis tar det många dar inna alla kartonger är tömda men huvudsaken är ju att allt är inomhus och det kan inte snöa på grejerna. Skönt!

2 kommentarer

  1. Örjan Edmn

    Oh, vad glad jag blir att det till slut blev fast boende i mitt gamla barndomshem!
    Tror och hoppas att ni verkligen kommer att trivas!
    Det var ett oerhört svårt beslut att sälja, men efter att ha träffat er, kändes det att det skulle blir bra. Är även glad att mamma han träffa er, och gav sin ”välsignelse” och kunde känna ro i ett svårt beslut. Jag tror att ni kommer att tillföra min gamla barndomsby nytt friskt blod!
    Hann tyvärr inte hälsa på nu till påsk när jag var uppe, men kommer åter till sommaren.

    /Örjan

  2. Agneta Nordin

    Hej Örjan visst är det kul att det kommer fler till byn. Jag hoppas du är hemma när vi har hemvändardag i byn för då är det ju lite extra drag. Annars är det rätt tomt för det mesta
    /Agneta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.