Agneta Nordin, Åsele

En fylld vecka

Den här veckan har det varit fullt ös. Först planering för kursen säkerhet på väg och det blev riktigt många deltagare så det känns bra. Sen var det inspirationsdagen med allt som skulle förberedas för den men det gick också rätt ok. Dessutom kom det totalt ca 300 personer vilket är helt underbart. Att föreläsarna sen var jätteroliga och höll hög klass med tanke på företagsklimat, Bättre kan det väl inte bli. Förhoppningsvis håller andan i sig några månader åtminstone får vi fortsätta arbetet under höstterminen och vem vet. Det kanske blir en förändring bland oss Åselebor. Vi måste själva ta tag i det vi vill skall hända och försöka vara mera positiva och handlingskraftiga.

Tänkte på det när vi sen i byn hade stora städhelgen i Bygdegården och det kommer ungefär en handfull som vill hjälpas åt. Det gäller att inte fastna i det negativa utan se framåt. Nästa år kanske det är ännu flera som vill underhålla vår fina bygdegård.

Jag har väntat på uppehållsväder för målningen av huset och idag, äntligen efter 3 dagars regn kunde vil måla en halv dag och det tycker min kropp är alldeles tillräckligt. Nu får jag sitta med skrivjobb ett par dar och med lite tur kankse det blir målarväder sen igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.