Agneta Nordin, Åsele

Snöoväder

Det är rätt skönt med ett oherrans väder när man måste sitta inne vid en dator för att redigera en bok. Men nu är det nästan klart. Lite mera fotoscanning så kan jag nog svepa iväg bunten. Det trodde jag förra veckan också men 11 timmar idag har gjort susen. Igår var en väninna och jag och uppvaktade en 90-åring i byn. Helt otroligt vilken pigg åldring vi har i byn. Hon sköter sig själv, kör bil när hon vill åka någonstans och eftersom hon var intresserad att se skärmskyddet vi byggt vid Saxvattnet och vägen inte var plogad hade hon spännt på sig skidorna i förrgår, åkt ut och kollat hur det såg ut. Det blev väl godkänt, skärmskyddet! men vilken underbar  idé att åka ut på skidor vid 90 år. Hon skulle varit träningsledare för oss andra i byn!

Igår hade konstföreningen i Åsele årsmöte med konstutställning av Anna-Lisa Grundströms tavlor. Oxå en pigg och duktig åldring i vår kommun. Mycket fina tavlor hon har gjort !

I helgen måste vi fortsätta med våra turismsatsningar kring Långålandet. bra namn eller hur? Hoppas att skoterföret är okey!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.