Statistikberoende och ostkrokar…

Haha, visst kan man bli beroende av statistik, speciellt av sin egen bloggstatistik…

Snart 2000 visningar på bloggen, helt otroligt, betyder ju att en hel massa folk har läst det jag skrivit, inte för inte man känner att sitt ego blåts upp lite. Antar att inte alla gillat eller ens reflekterat över vad jag skrivit, men det spelar inte så stor roll, är ju kul i alla fall. satt just och funderade hur det skulle kännas att komma upp i Blondinbellaantal i läsare, undrar om man skulle skriva andra saker då, eller på ett annat sätt…

Nja, kommer väl knappast att behöva fundera så mycket över det, planerna inom den närmaste framtiden inbegriper knappast "Bloggdrottning" och Vickan är ju redan upptagen, så Sveriges drottning lär jag ju heller inte bli!

Klättrade i eftermiddag, var en liten familj där, pappa med två barn, den ena var pytteliten och låg i en såndäringa bärkorg, men den lilla flickan klättrade. Hur gullig som helst! Jag ska absolut ta med mig mina barn och klättra när den dagen kommer!

Sen var det roligaste den här dagen vad jag fann i omklädningsrummet på IKSU, gläntade lite på ett av skåpen för att jag tycktes skönja något där inne; Hör och häpna… där inne ligger den absolut största påsen med ostkrokar som jag någonsin sett, typ lika stor som en ICA-kasse! Vem i hela fridens namn tar med sig en ostkrokspåse i den storleken till IKSU av alla ställen? Kan inte hitta någon annan förklaring än att det gått någon riktigt bra film på TV under helgen och någon helt enkelt inte kunde låta bli att gå på löpband, äta snacks och se film samtidigt, om det nu inte är så att ostkråksemballaget helt enkelt fungerat som gympapåse!

//Alex

En kommentar

  1. Erika

    Men självklart måste det ha varit så att de hade den till gympapåse! Tror du löste gåtan där!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.