Andreas Terner, nöjesreporter

Första lyssningen, 8-15

Fortsättningen nedan.

8. Brother Ali ’The Undisputed Truth’
Skräll att den här skulle komma i billigt plastfodral. Fattiga Rhymesayers. Nä, jag vill inte importera den. En clean version har Border skickat. Utan svordomar. Och med sån irriterande röst som bryter in och säger att det här är en promo. Bussigt. Har ni hört albinorapparen förut vet ni hur det låter. Paus.

… … … …

9. Slagsmålsklubben ’Boss for Leader!’
Så. Buskisindie näst på tur. Gillar inte de rastlösa beatsen. Eller gör jag det. Tacksam att det inte sjungs något i alla fall. Händer alldeles för mycket i melodierna för att man ska palla text. Oppman, vill du skriva på den här? Känns inte som min grej. Och kom inte och säg att det ska upplevas live. Ut.

10. Concretes "Hey Trouble"
A Whales Heart handlar om avhoppade sångerskan Victoria Bergsman? Happiness troughout it’s straight to dvd hell / There has got to be suffering for quotes to read well. Jag tror det. Och
recension lär följa.

11. Ralph Myerz bla Jack Herren "Sharp Knives & Loaded Guns"
Norrmän. Upplevt det här live får jag för mig. Stod och bankade på två dussin olika slaginstrument då. Det gör man här också. Electronica, säger itunes. Är det ens en genre? Börjar bli trött. Men Björn Torske droppas åtminstone i konvolutet. Han är bättre.

12. Äkta kärlek – Ja tack lätt
Reggae-duo från Göteborg. Ekfaner och tapeter från 70-talet. Softa, chilla och bling jag svär fett. Halvroliga beats, at best. Biblioteket, apoteket, socialen och vååååår krog. Texter jag inte kan relatera till. Se: Svenska Akademien.

13. Shitdisco "KIngdom of Fear"
Det är riskfyllt att para dans med rock. Och namnet säger i det här fallet kanske mer än vad som var meningen. Raderar skräppost
Bortskänkes till något av stans diskotek. Vem vill mala?

14. Vapnet "Något dåligt nytt har hänt"
Hell: it’s other people. Oppman? Örjan?

15. The Lovekevins "Vs The Snow"
Första spåret är Anorak and other complicated words beginning with an A är inte en cover på Papoose-låten Alphabetical Slaughter. Så jag lägger ner.

Jag vet. Roligare i teorin. Men jag slog ihjäl två timmar. Hade dock hellre fått vettiga promos på nya släpp från såna som:

Wiley
Reso
Ulrich Schnauss
Thieves Like Us
Mista Madd
Ne-Yo
Pase Rock
Kaz Kyzah
Ratatat
och
DJ Kentaro & MC Spank Rock

Nytt Sopranos-avsnitt ute. Och i morgon återkommer Entourage.

Gonatt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.