Andreas Terner, nöjesreporter

Tony Tony Tony

Kopian betvingar sällan originalet.

Dygnsrytm som en rejvare, men det är la okej så länge man är ledig, vilket jag är ungefär tre veckor till. Lite mummel så:

-Klockan 07 igår morse kikade jag sista Sopranos-avsnittet någonsin. Uselt, Gudfader-läspande, slut.
-Klockan 13 nåddes jag av beskedet att Lil Wayne ställt på Hovefestivalen. Den mest intressanta rapartisten ersätts nu av den fjärde roligaste, Ludacris.
-Klockan 16 stod jag inne på Expert och reklamerade en Ipod medan nån luffare i gul tröja viftade med glock femtio meter uppåt gatan.
-Klockan 17 köpte jag ett par chinos på Dressman. Oförtjänt utskälld butik, det där. Generöst tilltagna provhytter och snygga expediter bör inte hånas.
-Klockan 22 kikade jag, Hannes och Stefan första avsnittet av nya HBO-skapelsen John from Cincinnati (Deadwood-folket ligger bakom). Mer än lovligt udda serie som inte lär sändas i svensk television, men det är alls ingen anledning att inte fortsätta titta.

Nyss skickat in lite skivrecensioner. Om inte Lundström eller Westfal lägger in några veton kan ni i tidningen på onsdag läsa om Wiley, Dizzee Rascal, T-Pain och Osunlade.

Nu: släpa den bärbara till sängs för nya givar av The Tudors och Trailer Park Boys.

Dee-eeee-cent.

2 kommentarer

  1. matts katt

    kommer du till hovefestivalen eller? du ska inte med och se TTC på Oya istället. Oslo är varmt och fint.

    /Matts Katt

  2. Andreas

    Frestande, men det blir Hove först och främst. Nu när Stephen Marley ställde in till förmån för Chromeo finns det till och med en elektronisk popakt jag nästan kan döda för att få se.

    En polare var annars på Oya ifjol och hade bara gott att säga om saken.
    Ni bilar inte dit och hem enbart för att se TTC va? Ligger lite jobb och ett bröllop i vägen för en resa som det ser ut nu..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.