Andreas Terner, nöjesreporter

Två brudar, två glas, två snubbar från Iran

Arendal hytteutleie.Nästa veckas utsikt.

I rubriken hittar man den enskilt tuffaste verbala formuleringen från Basutbudets färska dubbelgiv ’Startpaketet/Pluspaketet’. Att skivorna just nu delar skrivbord med DJ Ayres ’Houston for Dummies’ och Kevin Saundersons ’The Detroit Connection’ är fav allt att döma mer än bara en slump.

Senare i sommar kan man se Basutbudet, som ju Fattaru-Mackan kallar sig när gör Svensk Bas Ngr Tkno för ’den där svullna jävla röven’, på alla stadsfesters moder Piteå dansar och ler. Fyll en bil.

På midsommardagen (lördag, väl) drar annars jag, Vännäs-Åberg, Corey (Arvid) & Trevor (Johan) till södra Norge för att för VK:s räkning (mest den här bloggen, om jag ska vara ärlig) bevaka Hovefestivalen.

Festivalen börjar på tisdag med främst Chromeo, Clipse, Amy Winehouse och Todd Terje. Vår sommarstuga har givetvis ingen webbuppkoppling men vi löser det här med uppdateringar på något sätt.

I övrigt:

-Luffaren i kassan på Systemet Ersboda blir inte bjuden på varken Olde E eller vodka nästa gång vi ses. Och ibland är det lätt att tappa tro på mänskligheten. Men hans mamma.

-Lokala rapduon Trainspotters senaste tolva Feel the Vibe har precis gjorts tillgänglig i Sverige. Lite bisarrt att man ska behöva importera umehiphop från Japan, men roligt nevertheless. Haffa kan man göra på Burmans.

-Nöjessidorna i VK har tagit sin sedvanliga och inte helt tidsenliga sommarsemester – men maila gärna om det händer nåt.

Ti tops.

/A.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.