Andreas Terner, nöjesreporter

Terner droppas i lokalpressen

Har nosat upp två korta men oväntade pressomnämnanden på mindre än en vecka. Först i nya numret Nöjesmagasinet där Johan Markgren på lustigt maner skojar om ett utbrott jag fick här i bloggen i våras sedan samma man recenserat en spelning med Timbuktu. Och så idag, i Västerbottens Folkblad, där Olov Hjärtström Baudin knackar fram en kul spelbong som bland annat innehåller följande högoddsare:

’Händelse: VK:s Andreas Terner omfamnar riffbaserad gubbrock som innehåller lika delar bukfetma och skägg.

Kommentar: I sådana fall köper jag hans topp-tio från 2007 rakt av (däribland UGK, The Empire & Lil Wayne och Omnikrom). Lars Böhlin, VF:s rutinerade r’n’b- och hiphopkonnässör, lär jubla.
Odds: 999,99.’

Min kommentar: Smickrande. Jag gillar ju högoddsare. Fast något omfamnade tror jag tyvärr inte det kommer att bli tal om. Kan dock erkänna att jag har ett tvåsiffrigt antal Dylan-skivor i bokhylllan och håller Van Morrisons ’Astral Weeks’ som en av fem bästa plattor som någonsin gjorts. Dalade oddsen nu kanske…

En kommentar

  1. Markgren

    Skönt att du fattade att det var på skoj, frugan var lite orolig nämligen. En av dessa sällsynta ögonblick när jag hade rätt alltså.

    Tvåsiffrigt med Dylan? Snyggt!

    Ha det fint.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.