Andreas Terner, nöjesreporter

Lazee ställer in kvällens Umeåspelning

Rapartisten Lazee ställer in kvällens planerade framträdande på X3m. Orsaken uppges vara en kontraktstvist med arrangören.

Malmörapparen skulle ha uppträtt i samband med en gymnasiefest, men väljer nu alltså att inte resa till Umeå. Det slutgiltiga beslutet togs så sent som i eftermiddag.
– Vi hade en deal, sen ville de plötsligt ha betydligt mer betalt än vi kommit överens om. Något vår budget inte tillät, säger Peter Haghjoo, eventansvarig på arrangören Apberget AB

Besökare som köpt biljett enbart för att se nämnde rapartist kommer, om de så vill, att få sina pengar tillbaka. Festen går av stapeln som planerat med tre dj:s och två lokala dansgrupper som främsta dragplåster. Nöjesbloggen har utan resultat försökt nå Lazees management för en kommentar.

3 kommentarer

  1. Sandrie

    Hej! Om man nu köpte biljett för att främst se Lazee, hur ska man då göra för att få sina pengar tillbaka?

  2. Andreas Terner

    Det där är inte min sak att sia om, men ta kontakt med arrangören, Apberget AB. Som det står ovan nämnde man att de som köpt biljett och inte ville gå nu när Lazee ställt in kunde få sina pengar tillbaka.

  3. Jonny

    Tycker att de är dårligt av apberget att gå ut med att dom ska göra nått för dom unga i umeå sen visar de sig att dom inte har skrivit ett kontrackt med artisten ..
    Man kan inte lova saker och sälja biljetter sen kommer inte huvudatraktionen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.