Andreas Terner, nöjesreporter

Livescore: Interpool Open

John Bylund.Interpool Open.

Vår vän och kollega Stefan Åberg befinner sig just nu i östkustmetropolen Gävle. Han är, tillsammans med bland annat basisten i umebandet Syket, där för att delta i den prestigefulla biljardtävlingen Interpool Open.

Facit för Åberg efter första dagens spel lyder: en vinst och en förlust. För att ta sig vidare till söndagens 16-delsfinal krävs i morgon troligen två segrar av två möjliga.
– Det kan bli svårt, men det är absolut inte omöjligt, resonerar Åberg över en raspig telefonlinje. Nöjesbloggen håller förstås tummarna. Och ska även försöka sig på att nosa upp ett resultat för den icke namngivne Syket-musikern.

En kommentar

  1. Stefan

    Hoho, snyggt!

    Här kommer fakta om övriga Umeå-lirare:

    Psyket-Oscar slog i första matchen en hyfsat högt rankad norrman, förlorade i andra matchen mot en brittisk elitspelare och vann i tredje matchen mot en dussinlirare från Gävle. Han är i samma skede av turneringen som jag och ställs om ett par timmar mot en svensk elitspelare.

    Biljard-Henke slog i en skakig första match en rookie, förlorade i andra en tuff match mot självaste Marcus Chamat och slog i sin tredje match ut en norrman som till vardags spelar på europatouren. Henke har fått sitt handikap sänkt till den andra dagen som tar sin start snart. Även han är i samma skede i turneringen.

    Gårdagens relativa biljardframgångar för umetrion kröntes av ett långt samtal med Tony Drago innan hemgång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.