Andreas Terner, nöjesreporter

Fredag: Plus och minus

Plus:

VK och VF har intervjuat umeaktuella Nicolai Dunger. Och berättar sen att snubben faktiskt spelat fotboll när han var liten. Slutsats? Läs tidningen, alltid lär man sig något nytt.

Big Things Poppin. Jag gör en Shape Up! – sportar glada nyheter utan att specifiera exakt vad nyheten rör. Men klart är att jag i sommar får en chans att berika Umeås kulturliv mer än någon musikjournalistisk text jag skrivit någonsin kunnat.

Nya skivor från Santogold och Lil Mama. Befogad hajp, gånger två.

Den häringa MADE-festivalen verkar kunna bli bättre än ifjol.

Minus:

Valborg. Min vapendragare Johan tvingades i förrgår cykla ut på gräsmattorna för att inte slukas av lemmeltåget av overallbärande och skränigt flasksvingande hittepåstudenter. Avskaffa skiten, nu.

Första maj. En tacksam ursäkt för nitiska affischhuliganer att spamma varje träd härifrån till Sapmi med anslag om demonstrationer, brandtal, kafferep och annat ovidkommande. Dessutom är affärerna igenbommade. Och inte får man jobba heller. Avskaffa skiten, nu.

– – – – – –

Stannar ni inne ikväll så glöm inte att kolla Kockys releaseparty live på webben. Mer info en bit ner. Trevlig helg, etc.

En kommentar

  1. Effie

    Hur gör man om man är hemligt förtjust i dig? Hur ska jag göra för att få dig på fall? Worry not. Jag är ingen gubbe med hål i fickan och ett löfte om karameller, även fast det kan te sig lite snuskgubbe att skriva här. Berätta hur så ska jag göra ett tappert och bättre försök! puss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.