Andreas Terner, nöjesreporter

Live från Elite

Nöjesprofilen, Basketbloggaren och jag hänger just nu ut på ett hyfsat hemtrevligt hotellrum i centrala Luleå. Efter fotbollen lever vi lavish på något som heter Onsdagsklubben, men redan den tidiga kvällen har bjudit gott om extravagans. Höjdpunkter:

-Basketbloggaren, som tog över ratten sedan Nöjesprofilen slocknat, lyckades missa infarten till Luleå och innan någon visste ordet av befann vi oss halvvägs till Esrange.

-Nöjesprofilen gick vilse i hotellgaraget, och då ska ni veta att takhöjden knappeligen överstiger två meter samt att Josef Fritzl med miljön i åtanke mcket väl kan tänkas lura bakom nästa hörn.

-Hajpade alldeles precis nyss upp ett trivsamt blonderat kioskbiträde – men fick ingen som helst love från vare sig Basketbloggaren eller Nöjesprofilen. Den sistnämnda var alldeles för upptagen med att surra om det inlandsfenomen som verkar finnas även i Luleå – det där unga och oförstörda kvinnor väljer att slå följe med män i trekvartsbyxor och takkeps, så länge denna framför en smaklöst hottad BMW.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.