Andreas Terner, nöjesreporter

Frida Östberg och annat uselt

Den här dagen, alltså. Och då pratar vi om det dygn som för min del började vid 14.30 och slutar strax efter herrfinalen i singelsculler. Spruckna baddräkter, ogynnsamma och förmodligen riggade lottningar i dambrottningen (newsflash: det finns något som heter seedning numera, använd sånt), Frida Östbergs hån av lagkamraterna efter att själv snörjt ihop en passningsprocent på typ 12 av 100 och vidare demonstrerat ett tålamod och spelsinne motsvarande valfri nätpokernybörjares.

Sen det här, när man för en kort stund försöker fly allt vad underpresterande diskuskastare och sämst när det gäller-mentalitet heter, nåt onödigt chosefritt våp som fått för sig att det kunde vara en bra idé att göra modebloggarmos av en redan perfekt hiphopsingel.

Brrrrrrrrr.

Serberna har för övrigt rätt. Phelps var klar tvåa i mål. Ändå tvingades vi likförbannat lyssna till Lindeborgs sedan länge uttjatade one world-harang. Det enda som kan rädda humöret nu är att Lassi Karonen barskt ror fram och hostar på sina konkurrenter innan start. Eller vinner.

4 kommentarer

  1. Andreas Terner

    Någon som, mot bättre vetande, heter Madstyle? Fast ’videoregissören’ ska ju också ha en släng av sleven. Tackar tackar, men jag väntar min vana trogen på den smutsiga versionen. La precis upp My Life-videon som läckte inatt nu.

  2. Mikael

    Har lyssnat igenom halva plattan… Lika jobbigt som vanligt med tomrum istället för de livsviktiga svordomarna. Låter dock lovande.

    Nice med ocensurerade videon, måste uppdatera min blogg också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.