Andreas Terner, nöjesreporter

Den ensamma stonern

För nästan exakt på dagen ett år sedan postade jag ’Day ’N’ Nite’ från Kid Cudis debuttolva på en helt annan blogg. Låten, ridandes på Dot Da Genious fantastiska originalbeat, ligger emellertid fortfarande kvar i rotation. Och när nu Cudi som bäst slipar på sitt debutalbum har spåret sent omsider också begåvats med en ändamålsenlig video. För regin står So-Me, möjligen bekant för någon som kreativ direktör hos franska Ed Banger.

Det gick ett kul rykte i veckan om att rapparen i videon skulle ha blivit taze:ad – skjuten med en sån där elektrisk trådpistol, för er som inte ser på Cops – av polis i samband med NBA:s All Star-match. Detta sedan han enligt uppgift vägrat ta av sig sina Nike Jordan-skor inför ett framträdande med Reebok som huvudsponsor. Fast allvarligt, vem skulle frivilligt rocka Reebok-skor i rikstäckande tv?

Off topic: Vad är grejen med moderaten Edward Riedls återkommande utspel kring allt som har med konst att göra? Mer f-y-r-k-a-n-t-i-g kultursyn får man leta länge och väl efter.

2 kommentarer

  1. Andreas

    Jay: Bara att instämma. Ska ta ner det där Drake-tejpet vid tillfälle också, men av det jag hört so far är han kvar på en nivå just under duon du nämner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.