Åsa Nyberg (C)

Bloggar om Politik, landsbygden och livet i stort.

Röstfiske?

Kan här kraftigt dementera att min kamp för kommunens byskolor skulle handla om röstfiske. Den handlar enbart om min inre övertygelse. Jag tillhör ett parti som valt att stå upp för landsbygden och som tror på landsbygdens resurser och potential.

Jag som var mjölkbonde fram tills för bara drygt två månader sedan och som fortfarande vid sidan av mitt kontors jobb inne på stadshuset i Umeå vill titulera mig lantbrukare. Vi bor och driver fortfarande vårt jordbruk om än utan mjölk kor. Dessutom har jag mina rötter ute på en ö i Stockholms skärgård. Så min övertygelse om en levande landsbygd är betydligt djupare rotad än några eventuella personröster i nästa val.

Centerpartiet driver en politik som lägger en tilltro till människan och att man själv kan göra sina val i livet. Centerpartiet står också upp för landsbygden och driver en decentraliserings politik, som tilltalar mig. Så mitt val var ganska enkelt. Jag är Centerpartist och driver den politik som övertygat mig och därför står jag upp för våra byskolor, för jag tror på en livskraftig landsbygd!

 Så vill jag gärna citera Annie Lööf " Det är inte regeringen som lägger ner byskolor utan enskilda S politiker i våra kommuner"

Röstfiske?                                                                                                                                                – Nej, knappast!                                                                                                                            Det handlar snarare om grundläggande värderingar, tron på framtiden,en fortsatt levande landsbygd i kommunen och att förvalta det förtroende jag fått av er väljare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.