Bloggen om bloggen

Allt om blogg.vk.se

Välkommen till nya blogg.vk.se

Nu rullar VKs bloggportal på WordPress istället för vår gamla hemmasnickrade variant. Tanken är att detta ska innebära förbättringar säkerhet och stabilitet men framför allt ett bättre verktyg för våra bloggare. Hoppas alla ska trivas!

Som så ofta när man byter system så kan detta innebära en del barnsjukdomar. Till exempel så kan det upplevas lite tomt i de olika kategorierna/orterna i raderna på startsidan. Detta kommer att lösa sig själv när det skrivs nya inlägg i de bloggar som hör dit. Andra konstigheter? Hör av er på [email protected].

Happy blogging!

5 kommentarer

  1. Betraktaren X

    Hej!

    Kommer vi inte att få ändra i CSS-en som man kunde på gamla bloggen? Vore ju trevligt om man fick chansen att ha en lite mer personlig sida än vad som är möjligt nu.

  2. Anna Holgersson

    Goodmorning!
    Några frågor: Hur kommer det sig att mitt inlägg inte syns på första sidan? Vad gör jag för fel? Hur kommer det sig att jag ej kan se sidvisningar inne på min adminpanel (det gick igår onsdag)? Hur kommer det sig att ni nu valt att enbart ha 10 mest besökta bloggar i stället för 5? Vart tog widgeten: ”Senast kommenterade” vägen på första sidan? Vore ytterst tacksam för svar! //a

    • Robert Sundelin (inläggsförfattare)

      Hej Anna!
      Du gör nog inget fel utan det har nog att göra med att tidsinställda inlägg inte hamnar bland de senaste. Det ska lösas snart.
      Sidvisningar borde du kunna se på Adminpanelen när du loggat in. Har du ingen ruta med titeln Sidvisningar där?
      Vi ska öka upp mest besökta-listan till 20.
      Widgeten ”Senast kommenterade” är lite svår att lösa på en wordpress-plattform, men om saknaden är stor får vi nog göra ett försök. 🙂

  3. Anna Holgersson

    Hej igen!

    Är djupt tacksam för att dom tidsinställda inläggen numera fungerar.
    En ny sak som nu dykt upp är alla dessa ”spam-kommentarer” GÅR det att lägga in någon form av filter för att slippa? Inom ett dygn har jag fått 17 stycken… Bifogar här en så ni ser vad det är för kaliber på skräpet!
    //Anna Holgersson

    Possibly [url=http://www.katalog.domrok.pl/wizytowki-warszawa-s191102.html ]drukarnia internetowa[/url] whole of her most [url=http://www.katalog.katowice.net-80.pl/wizytowki-warszawa-s14971.html ]drukarnia wielkoformatowy[/url] interesting collaborations was with the [url=http://www.katalog.napa.com.pl/szcz-195505.html ]drukarnia internetowa[/url] famed
    architect Frank Gehry to do [url=http://www.katalogstron.vot.pl/drukarnia-internetowa-s38150.html ]drukarnia wielkoformatowy[/url] up with [url=http://www.photogain.com/interact/wikka.php?wakka=JscxilokIcuxaust ]drukowanie naklejek[/url] items of gems for Tiffany [url=http://www.strannik.com/micronation/wikka.php?wakka=YzewuprgWynlvhhnwf ]drukarnia plakatów[/url].
    It may be [url=http://wybiciatrumiengama.pl/druk-plakatow/ ]drukarnia wielkoformatowy[/url] everybody of her most [url=http://wycenanieruchomosci.czest.pl/wizytowki-warszawa/ ]drukarnia cyfrowa[/url] captivating collaborations was with the [url=http://wycenanieruchomoscikrakow.com.pl/wizytowki-warszawa/ ]drukarnia wielkoformatowy[/url] famed
    architect Frank Gehry to catch [url=http://wycenymajatku.pl/drukarnia-internetowa/ ]drukowanie naklejek[/url] up with [url=http://wycinkadrzewwarminskomazurskie.pl/drukarnia-internetowa/ ]drukarnia wielkoformatowy[/url] items of bijouterie in the service of Tiffany [url=http://wykonczenia-ardecco.pl/wizytowki-warszawa/ ]drukarnia warszawa[/url].

    • Peter Berglund

      Hej Anna,

      Vi la till ett filter igår, som förhoppningsvis kommer att stoppa det mesta, men hör gärna av dig om du fortsätter få mycket spam så ska vi försöka åtgärda det.

      /Peter Berglund, webbutvecklare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.