Bluesbloggen

Ny leverans från B.B

Ny dag, nygamla intryck: majsfälten var åter enorma, besprutningsplanen flög om ännu ändå lägre och sist men inte minst, avtäckning av en ny bluesskylt. Under pompa och ståt avtäcktes så de senaste i raden ’blues marks’, denna gång alldeles utanför bluesmuseét i Leland. Det blev stor fest med mat och dryck.

Å så till kvällens höjdpunkt, B.B King live på sin egen ’Juke Joint’, Club Ebony. En gång per år har staden en ’Home Coming Day’ för kungen och vi lyckades pricka in denna happening. Helkväll med förband och fest. Dom lyckades verkligen bygga upp stämningen inför giget. Världens coolaste turnébuss rullade upp, livvakter föste bort folk, lång väntan och allt som hör en stjärna till. Så kommer han in, coolingen som fyllt 83 bast, sätter sig längst fram på scenkanten och äger.

Säga vad man vill, men det var något alldeles speciellt och för att få absolut ’pool position’ la sig Mikke under ett bord längst framme vid scenen. Plektrumet blev Mikkes och tre handslag…. för att va’ på den säkra sidan. Magiskt!

Mike’s with the King in the ring

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.