Funderingar på livet

För mkt tid ensam leder tll en hel del funderingar på livet.

För ungefär 2 år sedan flyttade jag hit till Sundsvall.Jobbade på IKEA och pendlade mellan Vännäs och Sundsvall för att plugga till Transportedare, efter första terminen som innehöll företagsekonomi hade jag jobb. Hoppade av då jag kände att klassen var ojämn, och bara jag som hade tidigare erfarenhet av branschen. Fick världens kanonjobb på Sundfrakt som transporledare inom specialtransporter. Det är nog första gången jag gett mig in på ngt som jag varit lite osäker på från början, men som jag gett mig faan på att jag ska fixa. Trivdes hur bra som helst och fick känna hur viktigt det är att man trivs på jobbet, lärde mig att ta kritik på rätt sätt. Har skapat grymt mkt nya kontakter, lärt mig ta ansvar över saker jag bara kunnat drömma om tidigare, fått en helt ny bild av livet och hur det känns när man mår bra och framförallt hur viktigt och enkelt allt kan vara bara man vill. Men nu har jag kommit till en av de större korsningarna i livet tror jag. Det är påfrestande att bo 25 mil ifrån allt man har. I takt med att funderingarna kring att flytta hem har kommit så trivs jag mindre på jobbet, det blir en ond cirkel. Men jag ska ge Sundsvall en till chans. iallafall en stund. Men trivs jag inte här så kommer jobbet inte vara roligt längre och eftersom det är de enda jag har här så blir det rätt meningslöst att stanna. Ska ändå söka lite jobb hemma, sen får vi se vad som händer. Jag har ju egentligen ingen brådska. Tiden får visa vad som händer, men det finns en hel del saker som påverkar iallafall.

 

Nu blir det att släcka ner, är egentligen fel tidpunkt att fundera på sånt här nu, ligger minus på sömnkontot och är alldeles för lättpåverkad och känslig ikväll.

En kommentar

  1. Russin

    Russin.. Känn efter vad du vill. Du ska inte gå o må dåligt.. Hade jag vatt du så hade jahg flyttat tillbaka till Umeå.. Eftersom du har mer där som lockar än vad du har i Sundsvall.. Du har ju ”bara” jobbet där.. Och jobb finns de mer av.. även om du inte kommer trivas.. Men har nog hellre ett lite sämre jobb och alla nära o kära runt sig.. än ett skit bra jobb och ingenting annat.. Hoppas de löser sig! Russ Russ

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.