Jämför privatlån med låneförmedlare och få bästa räntan 2019

Att hitta ett privatlån med låg ränta är ofta en utmaning för privatpersoner som ska låna pengar. Det kan vara svårt att veta vilken långivare man ska vända sig till samtidigt som man inte vill samla på sig för många kreditupplysningar hos Upplysningscentralen (UC).

Med tanke på att räntan för privatlån sätts individuellt utifrån låntagarens kreditvärdighet måste man alltid ansöka om ett lån för att få ett låneerbjudande. Privatpersoner som vill jämföra räntan på privatlån kan därmed snabbt samla på sig många kreditupplysningar vilken kan leda till en försämrad kreditvärdighet. För många kreditupplysningar under en sammanhängande tolvmånadersperiod kan göra det omöjligt att få ett privatlån beviljat.

Med denna bakgrund har det blivit allt mer populärt att använda sig av en låneförmedlare som förmedlar privatlån. Låneförmedlaren hjälper dig att få den bästa räntan utifrån dina ekonomiska förutsättningar genom att kontakta upp till 32 långivare om låneerbjudanden. Den stora fördelen är att samtliga långivare alltid delar på en enda kreditupplysning, du behöver därmed inte oroa dig för ett flertal kreditupplysningar som kan försämra din kreditvärdighet. De flesta av låneförmedlarna på den svenska marknaden förmedlar privatlån utan säkerhet, så kallade blancolån, mellan 10.000 – 600.000 kr med en återbetalningstid mellan 1 – 15 år.

Med tanke på att låneförmedlingstjänsten är kostnadsfri och med tanke på att du alltid kan avstå från ett låneerbjudanden är det svårt att komma på några nackdelar med att använda sig av en låneförmedlare. En nackdel skulle kunna vara att du måste vänta upp till 24 timmar från ansökningstillfället innan du får dina låneerbjudanden presenterade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.