Behov av hemtjänst?

Eller undrar du något om hur man får hemtjänst? Vi kommer försöka ge er svar och information om hemtjänst på denna blogg.

Vi vill också visa er hur vi jobbar och vad som händer i företaget. Det kommer vara allt mellan himmel och jord som vår vardag, kundens vardag (där kund vill vara med) Vad som styr vårt arbete och hur vi utför det.

CivilCare AB är ett hemtjänst företag som verkar i Umeå och snart i flera kranskommuner. Vi öppnar även kontor i andra delar av Sverige. Vi vill gärna ha dina synpunkter och dig med oss och att vi utvecklas tillsammans.

En sak som gör oss väldigt unika är närheten till våra kunder. Därför kommer det även dyka upp inslag från dom och kanske även svar från dom vad dom upplevt med oss som partner.

Till sist i denna första blogg vill vi tacka alla som varit delaktiga sedan vi startade företaget för bara två år sedan, och på den korta tiden lyckats komma så långt. Detta är tack vare all den fina personal vi lyckats rekrytera och dom kunder som gett oss sitt förtroende. Vi har också haft ett underbart samarbete med olika samverkanspartners Jag kan inte tacka er alla nog mycket. Ni är fantastiska!

Nu går vi in på det nya året där det redan visat sig positiva utvecklingar för såväl personal och kunder och för företaget. En tillväxt av uppdrag som kommer gynna oss och göra oss starkare än någonsin. 2015 kommer bli ett bra år tack vare er alla.

Stort tack till er alla och ett gott nytt 2015!

Peter och Awara med personal

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.