En date med Lotta

Söndagkväll och en date med Lotta Engberg. Vad gör man en Söndagkväll i Bjurholm? Spelar Bingolotto så klart. Vad annars? Ha ha ha

Måste erkänna att jag inte var så intresserad av Bingolotto innan jag åkte till Spanien, men nu är det riktigt spännande, om de inte pratar så mycket mellan akterna. Brukar spela och sedan gå ifrån en stund mellan spelen.  Man hinner ju läsa mailen eller kolla något annat intressant på Internet. Eller varför inte blogga?

Brukar inte vinna men jag vann faktiskt 100 kronor ikväll på en dubbellott. De flesta gångerna jag har vunnit har det varit på dubbellott, kanske för att de har mindre antal såna lotter?  Undra hur man skulle reagera om man faktiskt kom fram när man ringer och ringer och alltid får höra: "Hej det här är Lotta Engberg, den här gången kom du inte med, var god lägg på luren". Undra hur det skulle kännas att faktiskt komma fram när man hela tiden  förväntar sig att höra detta meddelande. 

 Brukar fundera över om det verkligen finns någon som vinner på de där raderna som inte är 100 kronor eller en ny bingolott. De som kommer fram till programmet och får spela färgfemman och som vinner en bil brukar ju inte säga: "ja men, då har har jag två bilar, för jag vann en på bingoraden också".

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.