Emilia Lejon

Veckans konserter

Emilia LejonDeltävlingen av Musik Direkt var bra – deltagarna skickliga och stämningen god. Det var ett rent nöje att sitta med i juryn. Lite synd bara, att jag blev brädad av en medelålders musiknörd från Storuman när det kom sig till att kläcka välformulerade motiveringar. Det tycktes ju vara min grej. Men… Nä, inte det.

Har sökt ytterligare tre jobb idag och imorgon hade jag tänkt gå till universitetet och samtala med någon studievägledare på studentcentrum. Arbetsmarknaden verkar ju vara rätt låst nu, så det är väl lika bra att kolla vidare alternativ.

På torsdag, eller möjligtvis fredag, åker jag till allsköna och underbara Stockholm för att spendera helgen med Thåström. På redaktionsmötet idag bestämdes det också att jag ska ta kontakt med Mistlur angående en eventuell intervju med Honom. Om denna intervju skulle gå i lås vore det, för mig, ungefär som att dejta Gud. Samma procedur (fast med annat skivbolag) ska göras inför konserten med Dylan veckan därefter. HÅLL TUMMARNA! OCH TÅRNA! OCH HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS, BE, ÖNSKA OCH PRISA

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.