Emilia Lejon

pillowtalk #2

Har dejtat Stockholm i 10 dagar nu och jag kan gladeligen meddela att kärleken spirar. Fast om sanningen ska fram så har även vi våra dispyter. Ikväll till exempel, ikväll snöar det här. Men jag förstår och förlåter – klart att himlen gråter över min annalkande hemresa. Tycker bara det är så förbannat onödigt att frysa ut mig på det här sättet.

Om ni inte redan förstått det så var konserten med Thåström helt underbar. Tänkte först berika er med en utförlig och detaljerad recension, men eftersom jag inte hunnit göra det än så skiter jag i det. Att ni inte var på plats är ju faktiskt erat eget fel. Ni får skylla er själva och allt det där.

Förutom att utföra själslig älskog med musikgenier och stadsluft har jag svettats på SATS, producerat krönikor och kört bil i rusningstrafik. Jag har varit på allehanda foto- och filmutställningar; besökt stadsmuseet, kulturhuset och tjusiga biografer. Jag har hängt på vernisage på Södermalm och stulit godbitar från chokladfabriken. Har fotograferat trånga gränder i Gamla Stan och fyndat på ännu trängre skivaffärer. Jag har åkt färja till Djurgården och promenerat hem i solsken och plusgrader. Jag har däremot inte varit på Antony & the Johnsons (Cirkus 19/3) och jag är således inte heller på Berns Salonger och åtnjuter Bob Dylan ikväll. Förvisso ska jag se honom i Globen imorgon. Det duger bra, trots att intimiteten och gemytligheten på Berns spöar skiten ur storslagna kändisspelningar på Globen. WOOP WOOP!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.