Emilia Lejon

Hej.

Kära medborgare, det rör på sig! Jag är tillbaka i Umeå men åker tillbaka till Stockholm redan imorgon. Jag ska dit med min gode vän Dennis för att senare, på söndag, köra vidare mot Norrköping där han ska inhandla en motorcykel. Från Skellefteå till Umeå, Stockholm, Norrköping och tillbaka på två dagar. Det blir en road trip utan dess like. Bow!

Igår var jag på någon slags arbetsintervju-utbildning på arbetsförmedlingen. Helt meningslös kurs om ni frågar mig. Men därefter fick jag träffa en studievägledare från universitetet här i Umeå och det, mina vänner, var desto mer givande! På grund av dagens hopplösa arbetssituation har jag nämligen bestämt mig för att börja plugga till hösten. Ska änmäla mig både till några fristående kurser här på universitetet och behörighetskomplettera mina gymnasiebetyg med NK B. 

Idag har jag sagt upp min lägenhet också, för övrigt. Jag har helt enkelt inte råd att bo kvar här. Har fixat ett tillfälligt andrahandsboende i en studentkorridor över sommaren och hoppas på att hitta något eget under tiden.

Baby steps, baby steps…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.