Emma Zackrisson, golfproffs

Det här ska bli spännande!!!

Idag kommer att gå till historien som en speciell dag för mig, för just nu gör jag debut som bloggare. Jag ska villigt erkänna att jag har inte läst många bloggar i mitt 29-åriga liv så vi får se vad det blir av detta, men spännande ska det bli.

Det var en väldigt trött Emma som kom hem till Umeå för någon timme sedan efter två veckor på touren. Har rest hela dagen idag för att komma hem till Umeå efter en vecka i Turkiet. Dessutom hade vi svenska tjejer på Europatouren en härlig grattismiddag för Lotta Wallin som vann Turkish Ladies Open med helt otroliga 12 SLAG. Ja frågar ni mig så måste hon ha spelat en annan bana. Undrar om hon inte smet under staketet till en närliggande bana och spelade den istället…. Allt jag kan säga är att hon utklassade oss andra tjejer med hästlängder. Jag har under mina sex år på touren inte varit med om att någon vunnit med så många slag.

Jag är otroligt nöjd med min 14:e plats, med tanke på att jag spenderade tredje dagen ute bland ruff och stammar. Lotta måste verkligen ha missat de oräkneliga stammar som allt som oftast har en tendens att stå där de verkligen inte borde stå… National Golf Club of Belek är verkligen en utmaning, är det någon golfare som är på väg till Turkiet för att spela golf så kan jag faktiskt rekommendera den här banan. Den testar ens precision på ett utomordentligt sätt.

En glad överaskning för min del var att det kom ett gäng umebor och tittade på mig, bland annat Umeå GKs förre intendent Hans Nylander. Jag blev väldigt glatt överaskad, synd bara att jag inte kunde bjuda dem på bättre underhållning! Bogey, bogey, trippel tre hål i rad. Sedan tog jag mig dock i kragen och spelade riktigt resten av rundan.

Som jag kanske nämnt för några så nynnar och småsjunger jag ofta på låtar under mina 4-5 timmar ute på banan. När jag vann var det en låt från Ronja Rövardotter som höll mig lugn. Igår under avslutningsvarvet stötte jag dock på problem. Jag gick och nynnade på Kate Ryans Ella Elle L’a och eftersom jag inte kan ett enda ord franska så hittade jag på lite härliga ord som passade in i låten, problemet var bara att jag spelade med Gwladys Nocera från Frankrike. Kom dock hyffsat fort på mig själv och började nynna låten istället för att sjunga. Det positiva var dock att vi fick något att prata om för hon började översätta låten åt mig istället.

Nej nu ska jag sätta mig och lyssna på Ella Elle L’a och försöka lära mig texten till nästa vecka i Schweiz….
Vill bara passa på att tacka min lyckliga stjärna för att min sambo Andreas och min tour kompis Maria Bode’n inte snarkar. Anledningen till att jag var så trött när jag kom hem berodde till stösta delen på att jag delade hotellrum med en av proffscaddiesarna i natt och hjälp vad han snarkade, jag fick knappt en blund.

Ha det så bra vi hörs snart
Kram Emma

5 kommentarer

  1. Tage Pettersson

    Tips till Emma och lycka till på touren! Jag är ”helgbo” med en dam som inte gillar snarkningar. Hon har därför öronproppar – och hör inte ett dugg av mina timmerstockar.
    Tage P

  2. Money

    Tagga ner jossan. Bara för att du inte åstadkommit ”jack shit” i ditt lilla patetiska liv ska du inte klanka ner på andra. Kryp nu tillbaka in i din lilla etta på tomtebo som du tapetserat full med avundsjuka och vagga dig själv till sömns…

  3. Lisbeth

    Jag är ”matbo” med Erik, en kusin till din mamma, sen 12 år tillbaka. Jag kan lova dig att förhållandet skulle aldrig, och jag menar verkligen ALDRIG, ha fungerat så länge utan dessa gudomliga gula skumgummidrömmar i mina öron, varje natt!! För Erik är en mästare inom snarkar-världen. För övrigt så önskar vi dig innerligt LYCKA TILL i din golfar-värld!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.