Emma Zackrisson, golfproffs

Åh alla dessa kvitton

Dessa dagar efter att ha kommit hem från tävlingar är ganska tråkiga….
Idag har jag en massa saker som jag borde göra, framför allt att ta tag i bokföringen. Det är något med reseräkningar som inte lockar mig. Jag kan hitta på tusen saker att göra i stället, skriva på bloggen till exempel =)

När jag är färdig med detta lilla meddelande ska jag dyka ner bland kvitton från tre veckor och sortera och klistra in. Faktum är att när jag väl har börjat så är det inte så himla farligt, ganska roligt faktiskt det gäller bara att ta tag i det.

En rolig grej som jag har gjort idag är dock att jag har anmält mig till Evian Masters och British Open det känns otroligt stort för lilla mig. Tänk att jag ska få spela en major och den största tävlingen av alla, Evian. Har faktiskt nypit mig lite lätt i armen för att kunna förstå detta.

Glatt meddelande, banan har öppnat! Skulle egentligen ha en ledig dag från golfen idag men när ett sådant meddlande når mig så drar det allt för hårt i golftarmen (kan man säga så?) Det blir nog en tur ut till Holmsund för att träna lite. Ska dock hålla mig på ett behörigt avstånd från greenerna ett litet tag till så att de får växa på sig.

Läste kommentarerna och tack för tipset om öronproppar. Kan meddela att jag har de absolut bästa propparna man kan ha. Jag har proppar som är gutna efter mina öron. Problemet är bara att när jag ska upp riktigt tidigt så vågar jag inte sova med dem av rädsla att inte höra väckaren när den ringer. Efter en timme av snarkningar fick jag dock nog och tog på mig dem. Vaknade dock i god tid till bussen som gick 06.00 till flyget.

Nä nu blir det kvitton för min del.
Ha en bra dag
Emma

3 kommentarer

  1. Mian

    Reseräkningar är verkligen bland det mest trista man kan tänka sig. Jag förstår helt och fullt att du har problem med dem – dags att leja ut det på ngn kanske?

  2. Grannen

    golfTARMEN? Hihi, eller ska det vara armen? 😉 Kul att det går bra för dig och att du börjat blogga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.