Emma Zackrisson, golfproffs

Heja våren!!!

Kan meddela att jag har fått nyckeln till Schweiz nu, både jag och Werner (uthyraren) kan äntligen andas ut. Nu ligger den i tryggt förvar hemma hos mig.

Vad det är härligt med den norrländska våren, speciellt när man ska träna golf. Idag kan jag säga att mina fingrar var allt annat än glada på mig. Jag höll på att frysa ihjäl ute på rangen idag. Om det var kallt i stan så är det ju alltid några grader kallare i Holmsund. Borde veta det eftersom att jag är uppväxt i blåsiga men dock så härliga Holmsund men ibland så sviker huvudet. Hade alldeles för lite kläder på mig.

Nu var jag istället tvungen att dra runt på den minst 20 kg tunga mattan för att försöka hitta lä på rangen. Till slut hittade jag lä bakom en husknut, fingrarna blev efter ett tag på lite bättre humör. Blev dock lite grön av avund när jag pratade med Andy Danevid caddie åt Lotta Wallin som sa att det var 20 grader i Skåne. Han skrattade gott åt mig när jag svarade att det var 7,5 grader i Umeå.

Det positiva med kallt och tråkigt väder är att jag kan sjunga högt för mig själv när jag lyssnar på mp3’n eftersom ingen kan höra mig. Jag vill verkligen inte veta hur det låter men träningen blir i alla fall mycket roligare =)

Nej nu ska jag ta tag i mitt liv igen och tvätta lite fönster, i vårsolen ser man verkligen hur smutsiga de är.
Ha de Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.