Emma Zackrisson, golfproffs

Åh vad härligt med Lördag

Vilken fin dag det har varit idag, synd bara att det fortfarande är minst 10 grader för kallt ute. Idag förnyade jag mig lite i min träning. Åkte bort till gamla åttan på Umeå GK för att kunna slå med egna bollar. Ett riktigt fint golfhål som jag faktiskt saknar att spela på. Kunde dock inte för mitt liv hitta min täningsväska med spelade ProV 1 bollar. Brukar ibland gömma den eftersom det försvinner bollar hur mycket jag än fyller på =) Nu har jag dock gömt den så väl att jag inte hittar den själv=( Tror dock att den kan finnas i ett förråd i lägenheten, hoppas det.

Nu fick jag istället ta pappas hink med orange, gula och dammbruna bollar. Ska dock erkänna att jag inte kände någon skillnad. Hade dock trevligt sällskap av min kompis Nettan och hennes son Isac. Ibland är det roligt när man har någon att prata med under träningen.

Kan meddela att jag tror att banan blir fin i år, jag såg nämligen alla duktiga golfare som var ute och städade under städdagen, bra jobbat!

Nu måste jag kila, ska på 30-års kalas ikväll. Imorgon är det dags att packa igen och då följer pjkvännen Andreas med som caddie, det ska bli roligt!
Kram Emma

En kommentar

  1. Mona m. fam.

    Lycka till Emma, det är roligt att det börjar gå bra för dig. Ha de så bra/Hälsa Andreas från Bäcklunds i Blaiken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.