Emma Zackrisson, golfproffs

Emmas golfblogg: Hej från ett vått Schweiz

Fick en liten sovmorgon idag eftersom att regnet öste ner när jag vaknade imorse. Det var ganska skönt faktiskt. Började dagen med att ga till posten och betala för boendet i veckan. Hela systemet med betalningen här i Schweiz verkar ganska ouppdaterat om jag säger sa! Om ni undrar varför jag inte skriver nagra an sa beror det pa att de inte har den tangenten här, eller jag hittar den inte i alla fall.

Idag har jag haft en ren träningsdag. Började dagen med att sla pa rangen, slog riktigt fina slag(med en liten tendens till fade, skruv till höger) det kändes dock riktigt bra. Sedan har jag puttat ordentligt och chippat. Kan meddela att greenerna här nere är superfina och snabba, nästan lite för snabba för min smak. Men det är alltid roligt att spela pa fina greener. Jag gar ut 13.20 imorgon i en riktigt bra boll. Jag spelar med Martina Eberl och Paula Marti, jag är riktigt taggad inför morgondagen. Har till och med bytt spikar pa skorna idag! Valde bla/gula spikar heja Sverige!

Hade dock lite otur med lottningen. Jag gar sent torsdag och tidigt pa fredag. Det innebär att jag inte kommer att kunna vara vaken och titta pa hela Melodifestivalen pa torsdag, attans ocksa =) Jag far helt enkelt spela bra i veckan sa att jag gar ut sent pa söndag. Da kan jag ju se hela finalen pa lördag kväll hihihi.

Heja Charlotte imorgon!!!!
Och mig sa klart =)
Ha det bra
kram Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.