Emma Zackrisson, golfproffs

Vilken värme

Oj vilken värme vi har här i Munchen! Och vilka scorer tjejerna levererar. För mig är det bara att erkänna, denna vecka hade jag inte något att komma med. Jag spelade bra men när banorna blir korta och lättscorade så hänger jag inte riktigt med. Jag gör helt enkelt för få birdies och för många misstag. I alla fall denna vecka =) Men det är roligt att se så låga scorer. Nu ska jag snart ut i hettan och träna puttning. Underbart med bra väder. Damernas Europatour brukar annars vara förföljd av dåligt väder! Hoppas dock att vädret håller i sig till nästa vecka i Holland.

Jag har varit borta i två veckor nu och var riktigt sugen på att åka hem ett dygn efter Holland. Hade tänkt vara borta i fyra veckor i rad men nu kändes det lite långt. Tyvärr så fanns det inte några flyg för mig att ta =( Hade varit skönt att komma hem och dumpa av lite smutstvätt. Nu får jag tillbringa ett dygn i Stockholm i stället, det brukar dock inte vara något problem att underhålla sig där!

Den här veckan är jag dock vid gott mod trots att jag missade cutten. Förra veckan var jag arg som ett bi. Men då missade jag också cutten med ett slag. Kan dock meddela att det aldrig under mina år på touren har varit en cut under par som det var i veckan. Cutten gick på minus ett och det är riktigt lågt! Det är dock bra för touren.

Eftersom jag tyvärr har varit ledig i helgen så har jag hunnit med att vara kulturell. I fredags eftermiddag åkte vi till koncentrationslägret Dachau, som bara ligger ca 10 min från banan. Det var en ganska jobbig upplevelse. Men jag tror att det är bra att ha varit där och tittat och sett det med egna ögon. Det är helt ofattbart. Kan inte förstå hur det kunde hända!!!!!

Igår lördag åkte vi in till Munchen och tittade det var en riktigt fin stad med oerhört mycket shopping. VI gjorde också en helomvändning från den jobbiga fredagen och gick och tittade på Sex and the City. Hurra för Carrie och gänget. Ett måste för alla Sex and the City fans. Jag skrattade mig igenom hela filmen. Den var faktiskt riktigt bra!!!

Nu är det dock söndag igen och jag ska ut på puttinggreenen och ställa mig. Sedan måste jag hinna med att slå också innan planen går i kväll.

Ha det så bra
Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.