Emma Zackrisson, golfproffs

Har upptackt en ny stad!!!

Jag sager bara Amsterdam!!!
Jag kan inte ens rakna hur manga ganger jag har rest via Amsterdam, det kanns som att det ar var och varannan resa. Har dock aldrig haft nagot sug efter att ta mig tid till att aka in till staden. Nu efter att ha spelat tavling i Holland i fem ar sa tog jag och Maria Boden oss tid till att spendera en eftermiddag i Amsterdam. Oj vad glad jag ar att vi gjorde det. Vilken underbar stad. Trots att vi bara hade en eftermiddag i staden sa kanns det som att vi hann med det viktigaste. Vi sag kanalerna och de fina husen och lite till =) Jag var tvungen att ringa hem till Andreas och meddela att vi maste aka hit pa en weekend.

Nar jag spelar i Holland sa har jag alltid min kompis Tone Velle som caddie, sa aven i ar! Hon ar norska men bor i Holland sedan 12 ar, forsta gangen vi traffades kom vi fram till att vi hade en massa gemensamma bekanta eftersom hennes pojkvan Anders kommer ifran Umea. Ibland ar varlden allt bra liten =)

Tone har ett viktigt jobb i veckan och det ar att kolla in mig nar jag har stallt upp mig for att putta. Da ska hon kolla att jag verkligen siktar klubban dit jag vill. Jag kan meddela att jag precis innan jag gick in for att skriva denna blogg fick en ny putter fran ProFound putters. Det ar samma putter som jag har nu men jag har tagit en ny putter som ar tva grader mer uppratt. Jag har haft puttern lite pa tan den senaste tiden. Sa det har kommer nog att gora susen.

Till sist kan jag meddela att jag hade tva livvakter med mig nar jag spelade pro-amen igar. Det var en helt ny upplevelse for mig. Jag spelade namligen med en kunglighet ur det Hollandska kungahuset igar. Jag visste dock inte vem det var, men han var valdigt, valdigt trevlig.

Nu ska jag ta och ata lite lunch och sedan ska jag ut och trana lite till i det graa vadret!!!
Ha det sa bra. Horde av alla hemma att det ar sol och sommar i Umea. Det gor att man blir sugen pa att komma hem.

Kram Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.