Emma Zackrisson, golfproffs

Långt mellan gångerna

Ojsan vad det blir långt mellan bloggarna. Jag har tyvärr inte tillgång till dator så jag skriver när tillfälle ges. Nu sitter jag i ett stekhett Portugal, det är säkert 35 grader varmt och eftersom jag är svenska så har jag spelat i sleeveless tröja varje dag i veckan. Nu fyra dagar senare känner jag att mina axlar har fått nog av sol. =)

Vi spelar en tävling i Algarve på en bana som heter Quinta da Ria. En väldigt mysig bana som dock inte riktigt uppskattar mitt spel. I alla fall inte de första 10 hålen. Jag började tävlingen urkasst. Skönt mig i foten under de första 10 hålen. 6 över par efter 10 hål USCH!! Därefter tog jag mig dock i kragen och spelade riktigt bra i 26 hål. På det hålen gick jag 4 under par. Tyvärr räcker det spelet inte för att få fortsätta spela i morgon söndag. Jag skulle gissa att cutten går på par. Nu får jag en tränings/sol dag i morgon söndag. Sedan ska jag hem till Umeå för att vila upp mig. Ska också bli skönt att få in några ordentliga träningspass innan jag åker iväg igen.

I kväll har vi fotbollskväll här på damernas europatour! Alla svenskor ska träffas på klubben för att titta på matchen. Jag hade tur med lottningen och hinner se hela matchen. De tjejer som går på eftermiddagen idag droppar in allt eftersom de kommer in. Vissa av tjejerna gick in för Sverige matchen redan från morgonen och spelade i Sverige tröjor under rundan. Själv var jag inte så förutseende utan fick nöja mig med att spela i svart vit combo.

Heja Sverige
Ha de så bra
Kram Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.