Emma Zackrisson, golfproffs

Dessa timmar på Arlanda

Nu sitter jag här på Arlanda igen. Idag är det fyra timmar som ska dödas innan flyget till London går. Har köpt mig en bok, som vanligt. Jag formligen plöjer mig genom böcker när jag flyger och reser. Den här gången blev det Camilla Läckbergs Tyskungen, hoppas att den är bra. Jag har läst alla hennes andra böcker och gillat dem starkt! Har hunnit med att äta en sallad nere på Sky City, nu är det snart dags för en stor och härlig kaffe innan planet går vid halv fyra.

Flyger med BA denna gång och det innebär att jag måste gå ’hela’ vägen till terminal 2 =) Det positiva med att flyga BA är att man inte behöver betala för golfbagen, tänk på det om ni ska ut och resa. De allra flesta flygbolag tar betalt för golfbagar nu för tiden. Måste dock säga att jag hellre betalar 250 kronor direkt. Då behöver man i alla fall inte oroa sig för någon övervikt. Två dagar hann jag var hemma denna gång innan det var dags att resa iväg igen. Som tur är ska jag bara vara iväg i två dagar den här gången, jag ska göra en företagsdag.

Igår när jag var hemma hann jag med att åka ut på stugan och äta middag med mamma, pappa och brorsonen Elias, jag fick verkligen mersmak av sommaren. Nästa vecka när jag är hemma för att vara ledig och träna så ska jag och Andreas ha en riktig sommarvecka ute på stugan. Det ska bli SKÖNT.

Nej nu ska jag påbörja min promenad bort till terminal 2 för att checka in. Efter det ska jag köpa mig en stor latte och sätta mig och läsa min bok. Har jag tur kanske jag köper mig en kanelbulle också. Ögonlocken känns riktigt tunga så jag kan tänka mig att det blir en liten tupplur på planet.

Ha det så bra
Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.