Emma Zackrisson, golfproffs

Hemma i Svea igen!

Nu är jag hemma i Umeå igen efter fyra veckor på touren. Vad kan jag säga om min lilla turne, ja det gick kanske inte sådär superbra men som jag sagt tidigare så spelar jag fortfarande superbra golf. Måste bara se till att birdiesarna trillar i och att jag drar ner på antalet bogeysar. I vilket fall som helst så kan jag meddela att det är roligt att spela golf just nu, även om det slipper ut en liten svordom lite här och där när bollarna inte går dit jag vill.

Eftersom jag oftast pratar engelska när jag spelar golf har jag lagt till mig ovanan att svära på engelska, måste erkänna att det är oerhört onödigt eftersom att alla då förstår vad jag säger. Försöker att få mig själv att svära på svenska då förstår ju medspelarna i alla fall inte vad jag sägar även om de säkerligen förstår vad det är för typ av ord som kommer genom tonläget. =(

Sitter just nu och fyller min i-pod med låtar som jag kan lyssna på när jag tränar. Nu hoppas jag att greenerna är fina även här i Umeå så att jag kan träna. Om ni ska ut på Umeå GK nästa vecka så är det där ni kommer att se mig. Jag ska nöta närspel!!!!

Gjorde något roligt ikväll jag ’vickade’ för min bror Erik på ’Roligare golf’ på Umeå GK. Erik var dubbebokad eftersom hans fru Lovisa fyller år idag. (GRATTIS LOLLO) Så jag tränade bunkerslag med några medlemmar på klubben. Det var roligt att hjälpa några andra, vet dock inte hur talangfull jag är på att lära ut golf men jag hoppas att tjejerna fick några matnyttiga tips!!

Jag hoppar över en tävling i veckan. De flesta andra tjejerna är på Teneriffa i veckan för att spela. Jag kände dock att jag behövde en liten paus efter fyra veckor iväg. Det är första gången som jag hoppar över en tävling och det är inte utan att det känns lite konstigt.

Nu ska jag nanna I-poden är fylld =)
Ha en superhärlig midsommar, hoppas att vädret blir fint!!!!! Jag håller i alla fall tummarna!

Ha de!
Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.