Emma Zackrisson, golfproffs

Knatteskola

Nu är jag hemma i Umeå en vecka, SKÖNT!!!! Måndag, tisdag och onsdag i veckan har jag och två andra killar hand om knatteskolan på Umeå GK! Måste säga att vi hade otur med vädret i alla fall igår när det spöregnade i stort sett hela dagen! Men barnen var superduktiga och i vissa fall väldigt blöta. Kan meddela att det är riktigt roligt att slå med oversizade plastklubbor och tennisbollar mot kardborre mål. Det är kanske det som är hemligheten till framgång? Riktigt roligt har vi i alla fall. Och knattarna är riktigt bra på att slå golfbollar.

Vart har tiden tagit vägen, kan inte förstå att jag är en 30 årig ’tant’ på banan nu =) som håller i golf skolan. Det var ju alldeles igår det var jag och mina kompisar som sprang omkring och spelade lite golf och åt en massa glass! Jag hoppas att barnen som är med på knatteskolan i år har lika roligt på golfbanan som jag hade när jag var liten!

De här tre dagarna när jag håller i knatteskolan blir det inte så jättelånga träningspass för mig. Jag tränar 2-3 timmar och då mest på rangen och chip och pitch. Jag var i Skellefteå hos Fredrik i söndags så jag har lite grejer som jag ska träna på innan jag åker tillbaka till honom nu på söndag.

En annan rolig grej, på Torsdag ska jag vara med i en lång driving tävling på Travet. Som enda tjej tror jag dock att det kan bli svårt att vinna men jag ska i alla fall göra mitt bästa. Ska försöka få Erik att missa banan det är väl enda chansen för mig att vinna en långdriving över storebrosan hihihi.

Ha de
Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.