Emma Zackrisson, golfproffs

En vecka går fort

Gud vad fort en vecka går! Nu har jag varit hemma en av mina två veckor som jag kommer att spendera i Umeå i sommar. Måste säga att jag hade hoppats på bättre väder! Det är ganska svårt för mig att vara helt ledig från jobbet när jag är hemma =) Har varit ute på golfbanan varje dag den här veckan. I och för sig har vädret varit så himla dåligt att det inte har funnits något annat att göra. Jag var hos min tränare Fredrik Larsson i söndags för att titta igenom svingen och närspelet en gång till innan jag åker iväg igen, det är alltid skönt att kolla igenom allting så att allt sitter som det ska!!! Igår svor jag dock lite för mig själv när jag satt och spenderade 3 timmar i bilen på den första fina dagen av min ledighet. Som tur var var ju vädret fint även idag!!!!

Idag hade jag ett kort litet närspels träningspass, ville bara känna på klubborna och se att närspelet sitter något sånär som det ska och tro det eller ej men det kändes mycket bra. Jag var ute på gamla åttan på Umeå GK och slog wedgar. Sedan förflyttade jag mig till gamla tian för att slå lite rullchippar, det var dock så många som var ute och spelade på blå slinga idag att jag snabbt förflyttade mig till övningsgreenen för att putta lite grann.

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och se en film innan jag åter lämnar Umeå för att spela i England på the Oxfordshire Golf Club och sedan på Irland och anrika Portmarnock. Där jag kan meddela att kvinnor inte är välkomna i klubbhuset. Ska bli intressant att se om de ändrar på den regeln nu när de ska ha en Ladies Europeantour Event där eller om vi får sitta någon annan stans. Jag återkommer med mer infor när jag kommer till Irland=)

Nu hoppas jag bara att min resa till England inte blir lika katastrofartad som min resa hem förra veckan. Jag har aldrig varit så nära att missa ett flyg som då. Kom sent till hyrbilsfirman för att lämna igen bilen, sedan hade de inte någon skjuts till terminalen. När jag äntligen hittade någon som kunde skjutsa mig till nya terminal 5 så glömmer jag mina resepapper och mitt pass på Budgets kontor. KAOS och STRESS!!!!! Som tur var var de snälla på Budget, jag antar att de tömde sitt kontor på anställda för att hjälpa mig hihihi. En som skjutsade mig till terminalen och sedan en annan som fick köra i racerfart för att ge mig mitt pass och min biljettinfo. Jag säger bara det, håll koll på pass och biljetter det underlättar. Men det har ni förmodligen hört förut!

Ha det så bra i sommarvädret
Kram Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.