Emma Zackrisson, golfproffs

Stel Uberalles

Hej och ha!
Gick till tourens physiotherapist idag och jag kan meddela att det inte var en direkt skon massage jag fick!!!! Han kunde konstatera att jag var stel i i stort sett hela ryggen. Han fragade lite diskret nar jag senast fick en massage och jag kom inte ens ihag det. Jag tror att det var i Januari nagon gang. Nu har jag bestamt mig for att ga var tredje vecka i alla fall, det var vad han beordrade mig att gora. Jag hoppas att jag inte kommer att ha knutar over hela ryggen nasta gang jag gar dit =)

Forra veckan fick jag dock lite Felden Kreis och det kan jag verkligen rekommendera, det ar valdigt avslappnande och skont!!!

Var tvungen att stoppa ner handen i toalettstolen idag. (Efter spolningen som tur var)Jag tappade ner min alldeles nya Ipod idag. Nu blir det inte nagon mer musik i veckan =( Hoppas att den torkar till sig, kan dock meddela att det just nu ser ganska morkt ut, den ar stendod. Sa gar det nar man inte ens kan ta av sig den pa toan =)

Nu ska jag aka och kopa frukost med min for tillfallet alldeles knutfria rygg!!!!
Maste ocksa titta efter ett par byxor. Fick hjarnslapp nar jag packade! Tog inte med mig ett par langbyxor till England, snacka om rookie misstag hihihi

Ha det Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.