Emma Zackrisson, golfproffs

En skön vecka hemma!!

Nu ska jag vara hemma och vila upp mig i en vecka!!! Kom hem ifrån Olso kl 07:00 i måndags. Fick efter lite dålig planering av mig själv ta nattbussen hem till Umeå. Det fanns inte några plan hem till Umeå i söndags, allt var fullbokat. Nu ska jag ju visserligen vara hemma i en vecka så det gjorde ingenting.

Oslo var en bra vecka för mig. Jag kom fyra, det är alltid skönt med en bra placering!!! Jag spelade riktigt bra golf de sista två dagarna, jag gick fem och fyra under par. Det är skönt för ’golfsjälvförtroendet’ att skjuta låga scorer. Det var dock nära att vi inte kunde spela den här veckan heller. Det hade regnat så otroligt mycket innan tävlingen att vissa delar av banan låg under vatten. Hela torsdagen hyrde de in en helikopter som flög lågt över banan för att piska bort vattnet.

Haga Golf and Country Club hade dock en himla tur den veckan för de hade lånat in Stefan Heikka (Umeå GKs greenkeeper) som hjälpte till att fixa till banan så att den blev riktigt fin. Och jag hade tur som fick en åskadare som hejade på mig. Tack för det Stefan!!

Efter fem veckor ute på touren är det riktigt skönt att ha en och en halv vecka hemma. Innan de sista fem veckorna av ’the main season’ kör igång. Nu är det slutrycket som gäller.

Nej ni nu ska jag dyka ner i en kvittohög som fyller halva rummet och fixa med bokföringen ligger något efter =(

Ha en bra dag
Vi hörs
Kram Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.