Emma Zackrisson, golfproffs

En dag hemma!!!!

Nu har jag varit hemma i totalt 31 timmar. SKÖNT: Hann dock inte med att göra så där jättemycket. Oturligt nog så kom inte mitt bagage med från Köpenhamn till Stockholm så jag var lite stressad om bagaget skulle hinna fram till Umeå innan jag åkte igen. Som tur var så kunde jag hämta upp bagaget på flygplatsen igår kväll innan jag skulle packa om PUH!!!

Ja kan jag säga om Danmarks veckan, jag är nog nöjd med resultatet även om en dubbel på 15:e hålet drar ner det hela lite =(. Jag var ju på g igen, nåväl jag tar nya tag till Österike i veckan.

Kan meddela att Thai mat är min absoluta favoritmat. Jag och Sofia Renell åt på samma restaurang varje dag förra veckan. Om ni har vägarna förbi Helsingör så stanna till på Lemongrass, måste säga att det är den bästa Thai restaurangen jag ätit på. I veckan försökte jag bestämma mig om jag gillar röd eller grön curry bäst, har dock inte kunnat bestämma mig än. Men det lutar åt grön.

I veckan blir det väl Wiener schnitzel för hela slanten =).

Missade Annika förra veckan, attans, nu är det bara Dubai kvar om jag ska få spela med henne. Jag ska försöka pricka in ledarbollen i Dubai med henne, det vore något =)

Vill bara säga att det är helt otroligt hur mycket publik Annika drar till tävlingarna det var helt fullt i Danmark förra veckan. Det är super roligt även för oss andra. GO Annika!

Nu ska jag rusa till planet.
Ha det så bra
kram Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.