Emma Zackrisson, golfproffs

Härligt med jul!

Jag måste erkänna att jag tycker att det är härligt med julen. Det är så mysigt när man äntligen har städat igenom lägenheten och fått upp alla ljusstakar! Har hunnit med tre koppar med glögg också =)

Nu ska jag dock ta en paus från julandet och åka iväg till Dubai för att spela årets sista tävling. Ska precis ta tag i packningen, hoppas att det inte tar allt för lång tid.

I år ska vi hyra bil för första gången i Dubai. Jag brukar aldrig fundera över att köra bil i olika länder, har fått in vanan efter sex års resande. Det känns dock som att Dubai kommer att bli lite krångligt att hitta i. Men, men det ska nog gå bra det med. Ska kolla om jag har med Dubai på GPS:en det skulle underlätta.

Idag ska jag hämta våran bil, den har varit på lagning. SKÖNT. Man blir lite handikappad utan bil. Som tur är har vi fått låna bil av farmor och Andreas snälla föräldrar under tiden. Det hade varit lite jobbigt att gå med bagen på ryggen upp till IKSU. I och för sig så hade jag ju fått ganska bra träning ut av det.

Nej nu ska jag ta tag i packningen.
Ha det så bra
Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.