Emma Zackrisson, golfproffs

Australien nästa!

Efter att ha suttit klistrad vid Kelkoo, en hemsida med bra och billiga resor i mer än en vecka så har jag äntligen hittat en bra resa till Australien. Jag flyger med Singapore Airlines och som tur var för mig så är det en partner till SAS. Vilket betyder att jag får en massa härliga miles, hurra!!! Resan går dock inte av för hackor, det kommer att ta mig 32 timmar att komma ner. Jag åker den 24 januari och kommer fram den 26:e (vilket för övrigt är min 30 års dag).

Jag och Linda, tjejen jag reser med, får gå ut och äta något riktigt gott när vi kommer fram. Vi åker båda den 24 jan, men Linda åker västerut och jag österut. Sedan så landar vi i Brisbane med en timmes mellanrum, ganska roligt tycker jag. Eftersom jag flyger ner själv så är det bara att ladda upp med en massa bra böcker att fördriva tiden med.

Tre veckor ska jag vara borta, jag kommer ner en och en halv vecka innan första tävlingen så att jag hinner träna lite utomhus innan allvaret sätter igång. Det ska dock bli spännande att se om formen håller i sig.

När jag och Linda har landat så sätter vi oss i våran hyrbil och kör norrut, de första dagarna ska vi bo hos en gammal caddie till Linda, var har jag ingen aning om, allt jag vet är att han bor på en golfbana någonstans.=) Det är Lindas del av bokningen. Där ska vi träna och spela innan vi kör söderut igen mot Surfers Paradise fredag den 30:e. Då ska vi nämligen möta upp med Nina Reis och Lotta Wahlin, de tjejer som vi har hyrt en lägenhet tillsammans med under den första tävlingsveckan. Den första tävlingen spelas på Royal Pines den femte till åttonde februari. En bana som jag inte har spelat på tre år, så det ska verkligen bli roligt att komma tillbaka dit.

Efter första tävlingen är avklarad så hoppar vi på ett Qantas plan ner till Melbourne där den andra Europatour tävlingen går av stapeln den 12-15 februari. Jag har aldrig varit i Melbourne förut så det ska bli jätteroligt. Vi har dock ett tajt schema där nere så jag hoppas att jag hinner med att se något annat än välklippta fairways. Efter den tävlingen hoppar jag på ett nytt Singapore Airlines flyg som tar mig hem till Moder Svea igen.

Jag måste bara säga att jag är riktigt glad att jag bestämde mig för att åka till Australien i år. Jag fick precis ett mail som meddelade att den Sydafrikanska touren som jag vanligtvis spelar på våren är inställd i år på grund av den ekonomiska krisen. Det ska bli intressant att se hur Ladies European Tour klarar sig i år. Hittills ser det dock bra ut. Jag håller mina tummar!!!!!

Sist men inte minst så vill jag passa på att tacka Umeå Kommun som ska samarbeta med mig i år. Det känns verkligen jätteroligt för mig!

I kväll så ska jag utmana sambon Andreas på 18 hål simulator golf. Det blir spännande, förra gången vi spelade så vann han faktiskt, men det var ju i och för sig en engångs företeelse!!! HIhihi

Jag hör av mig from down under
Ha det så bra
Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.