Emma Zackrisson, golfproffs

I brandernas Melbourne

Hejsan!
Jag har precis spelat klart veckans PRO-AM. Vi hade en riktigt trevlig dag, kom tvaa faktiskt. Spelet kanns bra infor veckan. Det ar dock en riktigt trickig bana som vi ska spela i veckan med MASSOR av bunkrar. Det galler att halla tungan ratt i mun =)

GUD vad otackt det ar med alla brander har runt om Melbourne. Jag kan dock meddela att inne i sjalva Melbourne marker man inte langre nagot av branderna. Jag och Nina kom ner i mandags och vi har inte sett nagot av det. Men i sondags var det visst disigt av alla brander och regnade ner aska vid golfbanan. Det ska visst brinna runt 40 minuter harifran. En av caddisarna har ute var tvungen att aka hem i mandags eftersom att det brann ca 500 meter fran hans hus. Han skulle hem och vattna runt huset. Men det senaste jag horde var att elden visst hade slocknat eller andrat riktning nar den var ca 200 meter fran huset. USCH vad otackt!!!!!

Annars foljer vi nyheterna varje kvall, de ar fyllda av bilder fran alla brander. Kan dock meddela att det har blivit ett vaderomslag har nere. Det var visst 48 grader i Melbourne i lordags med jag kan saga att det ar det inte langre! Nu ar det nog ca 20 grader och blasigt, jag har regnaklader pa mig och onskar att jag hade haft langbyxor under. Men det ska bli varmare till helgen igen =)

Ha det sa bra, nu skas jag ut och trana infor imorgon!
Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.