Emma Zackrisson, golfproffs

Snöiga Umeå

Gud vad mycket snö vi har här hemma! Det känns som att det är en evighet kvar tills jag kan svinga mina klubbor utomhus här hemma i Umeå. Norrlandstjejen Emma tycker att det är härligt med en riktig vinter här ute vid kusten, men samtidigt börjar golftjejen Emma längta efter töväder så att man kan träna utomhus.

Det är ju trots allt ett tag kvar tills dess och under tiden så passar jag på att slipa tekniken på IKSU. Har tagit det ganska lugnt med träningen sedan jag kom hem från Australien. Europatouren sätter inte igång förrän i Maj så det är länge kvar. I veckan sätter jag dock igång med träningen på allvar igen.

Australien var för övrigt underbart härligt. Soligt, somrigt och härligt. Förutom att vi var i närheten av bränderna så klart. Det är bara synd att landet ligger så offantligt långt borta. Det är inte bara ett skutt med planet om man säger så =)

En annan rolig grej för mig sedan sist är att min tränare Fredrik Larsson har fått jobb på Sörfors GK. Nu kan jag träffa honom ännu mer regelbundet och det känns super!
I övrigt är det inte så mycket som händer just nu. Ska i dagarna planera och boka ett träningsläger, det ska bli skönt att få något att se fram emot och träna för. Förutom det så är jag väldigt sugen på att se Män som hatar kvinnor, ska försöka dra med mig min sambo på den filmen i helgen=) Han är något svårflörtad när det gäller bio….

Ha det så bra
Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.