Emma Zackrisson, golfproffs

Dubai here I come!

Nu är äntligen träningslägret bokat och klart. Jag och Maria åker till Dubai i två veckor och tränar. Åh vad det ska bli skönt! Vi åker den 19 april och kommer hem den tredje maj. Det ska bli härligt att komma igång med uteträningen igen. Sedan är jag bara hemma i en veckan innan tävlingssäsongen drar igång på riktigt. Den börjar med dunder och brak. Fem veckor i rad blir det =) Härligt!!!!

Men det är ju som sagt ett tag kvar tills dess. Just nu jobbar jag för fullt. Fyra veckor ska jag jobba på Storsjöskolan och jag njuter i fulla drag. Jag vet vad jag skulle ha velat jobba med om jag inte spelade golf!!!!! Inte för att jag skulle vilja byta ut mitt jobb mot något annat.

Annars är det fullt upp med att boka boenden och resor just nu. Har lite problem med boendet i Schweiz, lägenheten som vi hyrde i fjol är tyvärr redan urhyrd och jag hittar inte någon bra ersättare, det är bara att sätta sig vid datorn och leta vidare. Men först ska jag gå ut och ta en powerwalk! Det gäller bara att undvika isfläckar.

Ha det så bra
Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.