Emma Zackrisson, golfproffs

Sommar!!!

Oh, det är helt underbart att vakna upp med full sommarvärme utanför fönstret. Vilken helg vi har. Det är bara att njuta och hoppas att det blir flera veckor av sånt här väder i sommar. Nu har jag varit hemma i Umeå på en veckas spelledighet. Det är alltid skönt att komma hem. Speciellt när det är brännbollscupen och allt. Jag tror att jag kom fram till att jag inte har varit hemma under brännbollsyran på minst tio år. Jag har ju alltid varit ute och spelat golf. Därför var det riktigt härligt att vara hemma i veckan.

Jag var i Schweiz och Tyskland innan jag kom hem och spelade de första två tävlingarna för säsongen. Och vilken härlig start jag fick =) Ibland är golf fantastiskt roligt att spela. Det är alltid skönt att få en bra start på säsongen. Wedgeslagen har suttit superbra och om man lägger bollarna nära flaggan så blir det ju betydligt enklare att göra birdies. =)

Nu har jag varit hemma och tränat på Umeå GK, men det blir mest slag på rangen eftersom banan och puttinggreenerna inte har öppnat än. Men med det här vädret som vi har i helgen så kan det inte vara långt borta.

Imorgon bär det av igen, nu är det Holland och Portugal som väntar. Det känns riktigt roligt. Men innan dess så ska jag och sambon åka och gratta mamma och svärmor på morsdag.

Ha det så bra i sommarvärmen
Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.