Fan vad arg jag blir…

Det finns vissa saker i livet som man aldrig kommer att glömma och platser som är speciella för en, som verkligen betyder något. Jag vet, jag skrev i förra inlägget att vi hörs imorgon men jag måste bara få ur mig lite ilska nu. Jag var senast igår på Hamrinsberget och kollade ut på ’min’ stad, Umeå. Jag fann mitt lugn när jag stod där på det igensnöade bordet längst upp på toppen.

Jag läste nu faktiskt här på VK.se denna jäkla idé http://vk.se/Article.jsp?article=253219
Nu vill Balticgruppen bygga en jäkla evenemangsarena på Hamrinsberget.

’Det är ett spektakulärt bygge insprängt i Hamrinsberget, som skulle ge Umeå ett nytt landmärke. Dessutom föreslår de att Umeås nya äventyrsbad byggs ovanpå arenan.’

Är inget heligt längre? Vadå ge Umeå ett nytt landmärke? Umeå finns ju redan placerat på kartan ju, eller? Ännu ett äventyrsbad? Hallå, håll er till Nydala om ni vill bada och plaska.

Jag har tonvis med minnen från Hamrinsberget…delade det tillsammans med en gammal flamma för flera år sedan, haft grillkvällar där med mina vänner och dylikt…
Kommer aldrig att glömma vinterkvällen då jag och mitt dåvarande NFG gäng satte ihop en eld och grillade. Det var en överlägsen kväll…alla var samlade och man kände verkligen att man levde….

Nu och då när jag vill hitta lugn och ro så brukar jag pallra mig till Hamrinsberget vinter som sommar och bara titta ut över Umeå stad. Min stad, mitt lugn och mina minnen.

Aldrig att jag tillåter att några gubbar ’fräsa’ sönder Hamrinsberget bara för att bygga någon överdriven och onödig arena för att ’ge Umeå ett nytt landmärke’.

Vad arg och ledsen jag blir…

Nu ska jag beklaga mig för mina vänner och sura resten av dagen….nä, jag ska snart få besök och det ser jag verkligen fram emot!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.